Vendégkönyv

Számít a véleménye!

(Az email címét nem tesszük közzé.)
Verification Captcha
* Kötelező

Üdvözlet Hölgyek.
A doktor urat feltétlenül ajánlom,mint orvost és mint embert is !
Szakértelme,odafigyelése ,tudása, tapasztalata és kedvessége felülmúlta azokét az orvosokét akiket eddig megkerestem betegségemmel,ami 20 évet ölel fel !!!
Csak szenvedtem,de kinevettek,megaláztak,megszégyenültem,belefáradtam,míg nem mára már nagyon beteg lettem...Szőcs doktor már az első vizsgálat alkalmával megállapította (tapintásos vizsgálat és egy(!!!) ultrahangból) ,hogy endometriózisos betegségem van.
A többi orvosnak akiknél jártam a két évtized alatt,időt és pénzt nem sajnálva,egészségesnek tartottak,avagy pánik betegnek,pedig "csak" fájdalmaim voltak.Mára sajnos mire Szőcs doktort megismertem,nagyon súlyos állapotba kerültem...a doktor úr ahová tartozom a Honvéd kórházat ajánlotta,de egy felesleges műtét történt,és átnézve rajtam nem gyógyítás volt,hanem csak fájdalom csillapítás.
Aztán végig kapcsolatban voltam Szőcs doktorral....egy specialistához küldött a klinikákra,amit alig várok,hiszen lehetetlenné vált az életem más doktorok hanyagsága és félre diagnosztizálása miatt..még azt is hozzátenném,hogy a Honvéd kórházban,kb.8-10 orvos (ez nem semmi szám azért) vizsgált meg,legalább 20 ultrahang,3 Ct,és egy MR.vizsgálat történt,mire egyértelművé vált számukra az endometriózisos betegségem.Egyébként rákbetegként bántak velem,és eszerint kezeltek,már-már a kemoterápia szélén...minden orvos a kórházban más diagnózist állított fel,és fura mód Szőcs doktor úrtól kapott leletem eltűnt....:/
Szóval...Szőcs doktornál elég volt egy vizsgálat és egy ultrahang....!!!
Mi ér többet ,ha nem az egészség,és az az időhúzás,hogy ha most nem derül fény a bajomra akkor talán meg is halok?Mi a fontosabb?
Az a néhány ezer forint vagy az,hogy feltárja a doktor úr a bajt és időben gyógyítsa?
Ne hagyjátok annyiban ha problémátok van hölgy társaim,menjetek el Szőcs doktorhoz,mert ő nem csak szülész-nőgyógyász,de patológus is,ami nagyon fontos,mert összetetten látja a szervezetet és nem csak az ivarszerveket !!!
Ráadásul itt nem csak egy húsdarab az ember,hanem ember,és nőnek érzi magát bármi legyen a baj :)

Köszönök szépen mindent,Szőcs Gyula doktor :)

Krizsán Ildikó    október 21, 2016   Budapest   

Több mint 11 éve vagyok a Doktor Úr páciense és személyében egy nagyon becsületes, kedves, figyelmes, udvarias és magas szakértelemmel rendelkező ORVOST és EMBERT ISMERTEM meg. Nagyon sokat köszönhetünk Neki, amiért örökké hálásak leszünk.

Ádám Mónika    szeptember 18, 2015   Maglód   

8 éve vagyok a Doktor Úr páciense és egy alkalommal sem csalódtam még kedvességében, udvariasságában és szakértelmében. Köszönet a Doktor Úrnak és a kedves Asszisztenseknek!

Boros Tamara    június 9, 2015   Tatabánya